Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Meditatieconcert

21-09-2018, 20:30 uur22:30

De vier seizoenen van Ralph Rousseau

 

Hoe je het ook wendt of keert: de seizoenen vormen onze meest intieme band met de natuur. Met het Heelal, zelfs. We ervaren de majestueuze beweging van de aarde om de zon nergens directer dan met het wisselen van de jaargetijden. Het is dan ook geen toeval dat deze zonnewenden al in de oudste religies een speciale plaats innemen. De belangrijke feesten zijn vaak aan het einde van zomer (oogstfeesten), het begin van de winter, het begin van de lente en op de langste dag.

Heart to Heart heeft samen Neerlands bekendste gambist en Edisonwinnaar Ralph Rousseau een programma opgezet om deze overgangen van de seizoenen met u te vieren. Dat doen we met een vijftal concerten, van midzomernacht tot midzomernacht, steeds op de wisseling van de seizoenen.

Net zoals de seizoenen zullen de concerten een zeer wisselend karakter hebben, maar de klank van de viola da gamba, meditatie en de verhalen van Ralph zullen steeds een hoofdrol spelen. Het optreden aan het begin van de herfst is een try-out van Ralphs programma “Talent voor toeval”,. Aan het begin van de winter is er een ligconcert om onszelf te sterken voor de koude maanden. Yoga gaat ons helpen om in de lente weer op te staan en de twee midzomernachtconcerten zijn zo gepland, dat we tijdens het concert de zonsondergang gaan meemaken op de langste dag van het jaar.

 

Details

Date:
21-09-2018
Time:
20:30 uur22:30

Venue

Yoga Mar
's-Gravelandsevaartweg 3
Loosdrecht, Netherlands
+ Google Map
Website:
http://www.yogamar.eu/