Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Talent voor Toeval

19-01-2020, 15:30 uur17:00

Talent voor toeval is een toeval. Het toeval is het thema van deze enerverende theatervoorstelling waarvan humor, muziek, verwondering en levenslust de bouwstenen zijn. Een unieke vorm van theater die tot nu toe niet bestond.

Als televisiemens -mijn naam is Han Peekel- laat ik me graag verleiden door de nog schonere kunsten van het Theater. Theater is immers de oervorm van alle moderne media. Veel talent wordt “geboren” op de planken. Het is altijd een cadeau wanneer je talent tegenkomt. Zeker wanneer het een ongebruikelijk talent is. In dit geval een mens met meerdere talenten.

Ralph Rouseau is één van mijn beste vrienden en van uit onze hechte vriendschap ben ik betrokken bij een nieuwe vorm van theater die Ralph nu aan het ontwikkelen is. Talent voor toeval. De rode draad van Ralph Rousseau’s voorstelling is het toeval. Het toeval dat meer dan enige andere actor uit ons bestaan het verloop van het leven bepaalt. Deze voorstelling is na 38 leerzame try-outs uit haar aanloopfase gekomen en is nu rijp voor de kleine en middelgrote theaters in Nederland en België.

Ralph Rousseau is één van de meest gerenommeerde viola da gamba spelers van dit moment. De Viola Da Gamba is de moeder aller snaarinstrumenten. Rousseau speelde in het Koninklijk Concertgebouw Orkest en in binnen en buitenland, won een Edison en speelt bij de belangrijkste uitvoeringen van Matheus Passion in ons land. Hij is in drie studierichtingen, o.a. natuurkunde, cum laude afgestudeerd, is een vooraanstaand wetenschapper en is als Lector verbonden aan de Universiteit van Utrecht.

Besluit ik met welgemeende groet en een warme aanbeveling voor Talent voor toeval met de kanttekening dat wij allen leven door het toeval dat onze ouders bijeenbracht. Gaarne bereid tot nadere toelichting ,

Han Peekel

Details

Date:
19-01-2020
Time:
15:30 uur17:00
Event Category:
Website:
http://www.concerten-vangoghkerkje.nl

Venue

Van Goghkerkje
Vincent van Goghplein 1
Zundert, Netherlands
+ Google Map
Website:
http://www.concerten-vangoghkerkje.nl/