Contact

Neem contact op met Ralph Rousseau:
…via e-mail (o.a. voor vragen over de webshop en over boekingen voor de programma’s)
…op Facebook

Foto’s en biografie kunnen worden gedownload via de Perskit.
Foto’s:
Filip Naudts en Dierk Hendriks.
Foto voorpagina:
Jan Baks.

Portret Ralph Rousseau
Ralph Rousseau door Dierk Hendriks

Voixhumaines.com is de site van gambist Ralph Rousseau, genoemd naar een  compositie van de vermaarde componist Marin Marais (1656-1728), Les Voix Humaines.

Disclaimer

Het doel van deze website is bezoekers zo goed mogelijk te informeren over de activiteiten van Ralph Rousseau (artiestennaam van Ralph Meulenbroeks), maar Voix Humaines/Ralph Meulenbroeks kan de beschikbaarheid en juistheid van alle erop voorkomende gegevens niet volledig garanderen. Aan de inhoud van de site kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Voix Humaines/Ralph Meulenbroeks aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door afwezigheid of onjuistheid van gegevens op deze site. Privacy statement: er worden geen persoonsgegevens verzameld via deze site, uitgezonderd in de webshop bij het bestellen van producten. Bij bestellen worden uw adresgegevens bewaard om bij eventuele klachten en refunds te kunnen controleren of het product inderdaad naar u is verzonden. Functionaris Gegevensbescherming is RFG Meulenbroeks.  

Webshop, algemene voorwaarden en refunds

Wanneer een product niet bevalt kunt u dat binnen 30 dagen retourneren naar het adres zoals vermeld in de algemene voorwaarden hieronder. De portokosten zijn hierbij voor uw eigen rekening. Na ontvangst van het onbeschadigde product in de originele verpakking, een betalingsbewijs en uw rekeningnummer krijgt u het oorspronkelijk betaalde bedrag (minus de portokosten voor de oorspronkelijke zending naar u toe) binnen 14 dagen op uw rekening. Deze regeling geldt niet voor downloadbare producten, alleen voor fysieke producten.

Voor dringende zaken over de webshop kunt u het beste het bovenstaande e-mailadres gebruiken. Wilt u toch bellen? Dat kan op werkdagen tussen 0900 en 1200 u op 0347 70 75 38 (normaal tarief). De algemene voorwaarden en gegevens over het bedrijf Voix Humaines vindt u hieronder.